21 April 2023

Γιάννης Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης είναι η Πατρίδα μας!

 

Με μία τραγική δήλωση επέλεξε να απαντήσει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην επίσκεψη Τσίπρα στην Γερμανία και την συνάντησή του με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς . 


Ο Οικονόμου είπε, με απίστευτο θράσσος, ότι ο Τσίπρας περιφέρεται ανά την Ευρώπη, συκοφαντώντας και δυσφημώντας την Πατρίδα του.

Ο Οικονόμου τόλμησε κάτι αδιανότητο: Ταύτισε τον Μητσοτάκη με την Πατρίδα!

Από πότε η κριτική στην Κυβέρνηση συνιστά δυσφήμιση στην πατρίδα? 

Από πότε η Κυβέρνηση ταυτίζεται με την πατρίδα

Από πότε ο Μητσοτάκης είναι η πατρίδα?

Αυτοανακηρύχθηκε Λουδοβίκος ο Μητσοτάκης και μας πέταξε στα μούτρα ένα "L’ etat c’est moi"? Τουλάχιστον, ο Λουδοβίκος είχε και μία συστολή. Είπε ότι ο ίδιος είναι το κράτος. Δεν τόλμησε να πει ότι είναι το έθνος ή η πατρίδα όπως έκανε ο Μητσοτάκης διά του εκπροσώπου του.

Αναλυτικαά η δήλωση Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει κατά γράμμα όσα έκανε και το 2014. Περιφέρεται ανά την Ευρώπη, συκοφαντώντας και δυσφημώντας την Πατρίδα του, κινούμενος από προσωπικό μένος για τον Πρωθυπουργό και εργαλειοποιώντας τα πάντα στο όνομα των εντυπώσεων στο φανατικό του κοινό. Η εικόνα της Ελλάδας όμως και η αντίληψη της διεθνούς κοινής γνώμης έχει αλλάξει πια. Από την απόλυτη ανυποληψία του 2015-2019, η Ελλάδα του 2023 εκτιμάται διεθνώς, ως παράγοντας σταθερότητας, σε κάθε επίπεδο, και ως χώρα που συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις. Η επιτυχία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο διεθνές προσκήνιο μεταφράζεται σε επενδύσεις και γεωστρατηγική ισχύ, με άμεσο όφελος για τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά».